Nutriční hodnoty (Zelňák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 827 kJ / 1 871 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,50 g |
Tuky | 136,17 g |
– nasycené | 61,79 g |
– nenasycené | 68,23 g |
–– mononenasycené | 53,83 g |
–– polynenasycené | 14,40 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 16,75 g |
Cholesterol | 626 mg |
Sodík | 4,20 g |
Sůl | 10,42 g |
Sacharidy | 112,65 g |
– cukry | 22,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g zelí kysané (překrojit a vodu slít) | Zelí bílé kvašené | 500 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
8 lžic 8 lžic sádla (já dala olej) | Sádlo vepřové | 120 g |
bylinky | Petržel nať čerstvá | |
uzenina | Párek vepřový | |
sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 125 g |