Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelňák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 827 kJ /
1 871 kcal
Bílkoviny40,26 g
– z toho živočišné bílkoviny19,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,50 g
Tuky136,17 g
– nasycené61,79 g
– nenasycené68,23 g
–– mononenasycené53,83 g
–– polynenasycené14,40 g
––– omega 30,18 g
Vláknina16,75 g
Cholesterol 626 mg
Sodík 4,20 g
Sůl10,42 g
Sacharidy112,65 g
– cukry22,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g zelí kysané (překrojit a vodu slít) Zelí bílé kvašené 500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
8 lžic 8 lžic sádla (já dala olej) Sádlo vepřové 120 g
bylinky Petržel nať čerstvá
uzenina Párek vepřový
sýr Sýr kravský tvrdý 30%
1/2 hrnku 1/2 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 125 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.