Nutriční hodnoty (Zelňák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 827 kJ / 1 871 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,50 g |
| Tuky | 136,17 g |
| – nasycené | 61,79 g |
| – nenasycené | 68,23 g |
| –– mononenasycené | 53,83 g |
| –– polynenasycené | 14,40 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 16,75 g |
| Cholesterol | 626 mg |
| Sodík | 4,20 g |
| Sůl | 10,42 g |
| Sacharidy | 112,65 g |
| – cukry | 22,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g zelí kysané (překrojit a vodu slít) | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 8 lžic 8 lžic sádla (já dala olej) | Sádlo vepřové | 120 g |
| bylinky | Petržel nať čerstvá | |
| uzenina | Párek vepřový | |
| sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 125 g |