Nutriční hodnoty (Jahodová zmrzlina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 516 kJ / 840 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 18,15 g |
| – nasycené | 11,21 g |
| – nenasycené | 5,89 g |
| –– mononenasycené | 4,82 g |
| –– polynenasycené | 1,07 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 57 mg |
| Sodík | 84 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 158,25 g |
| – cukry | 157,05 g |
| ––– laktóza | 8,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 300 g |
| 130 g 130 g krupicového cukru | Cukr bílý | 130 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
| 50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |