Nutriční hodnoty (Křtiny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 50 244 kJ / 12 009 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 204,12 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 155,71 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,41 g | 
| Tuky | 940,78 g | 
| – nasycené | 506,25 g | 
| – nenasycené | 388,26 g | 
| –– mononenasycené | 301,75 g | 
| –– polynenasycené | 86,52 g | 
| ––– omega 3 | 5,00 g | 
| Vláknina | 36,40 g | 
| Cholesterol | 5,42 g | 
| Sodík | 1,61 g | 
| Sůl | 3,74 g | 
| Sacharidy | 572,75 g | 
| – cukry | 443,50 g | 
| ––– laktóza | 61,10 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 100 g 100 g jemné hořké čokoládové polevy | Čokoládová poleva | 100 g | 
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g | 
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g | 
| 200 g 200 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 200 g | 
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g | 
| 6 lžic 6 lžic vaječného likéru | Likér vaječný | 90 ml | 
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g | 
| 200 g 200 g měkkého másla | Máslo kravské | 200 g | 
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g | 
| 1 g 1 g prášku do pečiva | Kypřící prášek | 1 g | 
| 90 g 90 g žloutků | Vaječný žloutek | 90 g | 
| 120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g | 
| 125 g 125 g moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g | 
| 3 g 3 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 3 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml | 
| 175 ml 175 ml vaječného likéru | Likér vaječný | 175 ml | 
| 10 plátků 10 plátků želatiny | Želatina vepřová | |
| 600 g 600 g šlehačky | Šlehačka 35% | 600 ml | 
| 200 g 200 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 200 g | 
| 150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml | 
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g | 
| 100 g 100 g mražených malin | Maliny čerstvé | 100 g | 
| 80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g | 
| 5 g 5 g skořice | Skořice ceylonská | 5 g | 
| 400 g 400 g šlehačky | Šlehačka 35% | 400 ml | 
| 2 balíčky 2 balíčky ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | 20 g | 
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| mandle | Mandle neloupané | |
| cukr moučka | Cukr bílý | |
| bílek | Vaječný bílek | |
| barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |