Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 048 kJ /
1 445 kcal
Bílkoviny68,83 g
– z toho živočišné bílkoviny35,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,83 g
Tuky28,79 g
– nasycené15,17 g
– nenasycené12,13 g
–– mononenasycené8,27 g
–– polynenasycené3,86 g
––– omega 30,17 g
Vláknina39,10 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 2,95 g
Sůl7,00 g
Sacharidy208,20 g
– cukry49,47 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 kusy 4 kusy červených paprik Paprika červená čerstvá 600 g
200 g 200 g bulguru Pšeničný bulgur 200 g
zeleninový vývar Vývar zeleninový
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
6 ks 6 ks cherry rajčat Rajčata cherry 180 g
100 g 100 g balkánského sýra Sýr balkánský (50% t. v s.) 100 g
100 g 100 g šunky Šunka vepřová vařená 100 g
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.