Nutriční hodnoty (Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 048 kJ / 1 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,83 g |
Tuky | 28,79 g |
– nasycené | 15,17 g |
– nenasycené | 12,13 g |
–– mononenasycené | 8,27 g |
–– polynenasycené | 3,86 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 39,10 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 2,95 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 208,20 g |
– cukry | 49,47 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 kusy 4 kusy červených paprik | Paprika červená čerstvá | 600 g |
200 g 200 g bulguru | Pšeničný bulgur | 200 g |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
6 ks 6 ks cherry rajčat | Rajčata cherry | 180 g |
100 g 100 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 100 g |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový |