Nutriční hodnoty (Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 048 kJ / 1 445 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,83 g |
| Tuky | 28,79 g |
| – nasycené | 15,17 g |
| – nenasycené | 12,13 g |
| –– mononenasycené | 8,27 g |
| –– polynenasycené | 3,86 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 39,10 g |
| Cholesterol | 163 mg |
| Sodík | 2,95 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 208,20 g |
| – cukry | 49,47 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 kusy 4 kusy červených paprik | Paprika červená čerstvá | 600 g |
| 200 g 200 g bulguru | Pšeničný bulgur | 200 g |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 6 ks 6 ks cherry rajčat | Rajčata cherry | 180 g |
| 100 g 100 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 100 g |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový |