Nutriční hodnoty (Kančí roláda s masovou fáší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,56 g |
– nasycené | 1,82 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 2,80 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
( nebudu udávat gramáže, je to na velikosti masa a chuti každého ) | Vepřová kýta | |
kančí žebra | Kanec hřbet | |
pikantní klobásy | Klobása | |
lesní houby | Hřib čerstvý | |
kousek kousek slaniny | Špek | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
pepř ( použila jsem nadrcený červený ) | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
celer | Celer bulva čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
cibule | Cibule čerstvá | |
nové koření | Nové koření | |
celý pepř | Pepř černý | |
jalovec | Jalovec sušený | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
šípková zavařenina | Marmeláda šípková | |
(silný vývar, který připravíme pomalým vařením žeber a zeleniny) | Vepřová žebra | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |