Nutriční hodnoty (Kančí roláda s masovou fáší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 442 kJ / 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 7,56 g |
| – nasycené | 1,82 g |
| – nenasycené | 3,50 g |
| –– mononenasycené | 2,80 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| ( nebudu udávat gramáže, je to na velikosti masa a chuti každého ) | Vepřová kýta | |
| kančí žebra | Kanec hřbet | |
| pikantní klobásy | Klobása | |
| lesní houby | Hřib čerstvý | |
| kousek kousek slaniny | Špek | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| pepř ( použila jsem nadrcený červený ) | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| celer | Celer bulva čerstvá | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| nové koření | Nové koření | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| jalovec | Jalovec sušený | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| šípková zavařenina | Marmeláda šípková | |
| (silný vývar, který připravíme pomalým vařením žeber a zeleniny) | Vepřová žebra | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |