Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerový krém s jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 660 kJ /
397 kcal
Bílkoviny11,43 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,63 g
Tuky13,30 g
– nasycené7,74 g
– nenasycené4,75 g
–– mononenasycené3,41 g
–– polynenasycené1,34 g
––– omega 30,14 g
Vláknina21,85 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 539 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy48,12 g
– cukry26,51 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 menší jablko Jablko čerstvé 150 g
2 plátky 2 plátky světlého toastového chleba ( + pár dalších na krutony ) Toast pšeničný tmavý 40 g
1 1 lučina ve staniolu Lučina 70% t.v s.
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
kousek kousek másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.