Nutriční hodnoty (Celerový krém s jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 660 kJ / 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,63 g |
Tuky | 13,30 g |
– nasycené | 7,74 g |
– nenasycené | 4,75 g |
–– mononenasycené | 3,41 g |
–– polynenasycené | 1,34 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 21,85 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 539 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 48,12 g |
– cukry | 26,51 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l zeleninového vývaru (nebo vody) | Vývar zeleninový | 1000 ml |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 menší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 plátky 2 plátky světlého toustového chleba | Toast pšeničný máslový | |
toustový chléb na krutony | Toast pšeničný bílý | |
100 g 100 g Lučiny | Lučina 70% t.v s. | 100 g |
100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |