Nutriční hodnoty (Zelenina s vinnými pohankovými vločkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 479 kJ / 1 071 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,25 g |
Tuky | 6,05 g |
– nasycené | 0,94 g |
– nenasycené | 4,72 g |
–– mononenasycené | 2,49 g |
–– polynenasycené | 2,24 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 37,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 177,35 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g pohankových vloček (klidně i lámanka apod.) | Vločky pohankové | 200 g |
2 2 pórky – nakrájené na kolečka | Pórek čerstvý | |
1 1 kedluben – nakrájená na drobné kostky | Kedluben čerstvý | 180 g |
5 5 ředkviček – překrojených dle velikosti na poloviny nebo třetiny | Ředkvička čerstvá | |
1 1 bílá paprika (klidně i barevné kapie) – nakrájené na nudličky | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 rajče – nakrájené na drobné kousky (vložíme do směsi až jako poslední po 4 minutách) | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1/2 1/2 bílé cibule – nakrájená na větší kousky, ne úplně najemno | Cibule čerstvá | |
2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
po 1 KL 1 KL mletého koriandru | Koriandr list sušený | 5 g |
po 1 KL 1 KL citronového pepře | Pepř černý | 5 g |
po 1 KL 1 KL chilli vloček | Chilli paprička sušená | 5 g |
2 PL 2 PL koření na grilovanou zeleninu | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
chilli dle chuti | Chilli paprička sušená | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
voda (na podlití zeleniny) | Voda |