Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelenina s vinnými pohankovými vločkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 479 kJ /
1 071 kcal
Bílkoviny26,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,25 g
Tuky6,05 g
– nasycené0,94 g
– nenasycené4,72 g
–– mononenasycené2,49 g
–– polynenasycené2,24 g
––– omega 30,12 g
Vláknina37,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy177,35 g
– cukry15,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g pohankových vloček (klidně i lámanka apod.) Vločky pohankové 200 g
2 2 pórky – nakrájené na kolečka Pórek čerstvý
1 1 kedluben – nakrájená na drobné kostky Kedluben čerstvý 180 g
5 5 ředkviček – překrojených dle velikosti na poloviny nebo třetiny Ředkvička čerstvá
1 1 bílá paprika (klidně i barevné kapie) – nakrájené na nudličky Paprika bílá čerstvá
1 1 rajče – nakrájené na drobné kousky (vložíme do směsi až jako poslední po 4 minutách) Rajče červené čerstvé 60 g
1/2 1/2 bílé cibule – nakrájená na větší kousky, ne úplně najemno Cibule čerstvá
2 dcl 2 dcl červeného vína Víno červené suché 200 ml
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
po 1 KL 1 KL mletého koriandru Koriandr list sušený 5 g
po 1 KL 1 KL citronového pepře Pepř černý 5 g
po 1 KL 1 KL chilli vloček Chilli paprička sušená 5 g
2 PL 2 PL koření na grilovanou zeleninu Provensálské koření
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
chilli dle chuti Chilli paprička sušená
petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
olej Olej řepkový
voda (na podlití zeleniny) Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.