Nutriční hodnoty (Kozí brada)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 560 kJ / 612 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,80 g |
| Tuky | 22,36 g |
| – nasycené | 10,00 g |
| – nenasycené | 9,86 g |
| –– mononenasycené | 4,86 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 399 mg |
| Sodík | 1,88 g |
| Sůl | 4,21 g |
| Sacharidy | 51,10 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
| 200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
| 200 g 200 g klobásy | Klobása | 200 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| Vegeta (možno i bujón) | Kořenící směs sypká | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |