Nutriční hodnoty (Pečená kuřecí stehna na červeno)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 349 kJ / 562 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,59 g |
| Tuky | 26,65 g |
| – nasycené | 2,75 g |
| – nenasycené | 22,77 g |
| –– mononenasycené | 15,44 g |
| –– polynenasycené | 7,33 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 20,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,05 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 63,06 g |
| – cukry | 22,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 2 2 rajčata (alebo do dvoch dlani ceresnove) | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1/2 1/2 velké červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1 1 velká červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 cl 1 cl pálivé mleté papriky | Paprika pálivá | 10 g |
| 1 cl 1 cl sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 cl 1 cl mletý kmín | Kmín mletý | 10 g |
| 1 cl 1 cl suseny tymian | Tymián sušený | 10 g |
| 1 cl 1 cl sůl | Sůl mořská | 10 g |
| 1 cl 1 cl mletého pepře | Pepř černý mletý | 10 g |
| 2 PL 2 PL olej | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 PL 1 PL balzamikovy ocet | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |