Nutriční hodnoty (Karbanátky se sýrem a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 902 kJ / 1 650 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 153,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,04 g |
| Tuky | 97,89 g |
| – nasycené | 27,15 g |
| – nenasycené | 55,12 g |
| –– mononenasycené | 24,79 g |
| –– polynenasycené | 30,33 g |
| ––– omega 3 | 4,80 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 745 mg |
| Sodík | 1,45 g |
| Sůl | 3,41 g |
| Sacharidy | 25,40 g |
| – cukry | 12,61 g |
| ––– laktóza | 10,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 600 g |
| 100 g 100 g mletého eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 4 PL 4 PL mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 60 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 PL 1 PL nasekané zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| mleté ořechy ( na obalení) | Vlašské ořechy mleté | |
| olej | Olej řepkový |