Nutriční hodnoty (Černý kuba podle Ivany Gottové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 7 048 kJ / 1 685 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,24 g |
| Tuky | 26,25 g |
| – nasycené | 6,40 g |
| – nenasycené | 19,30 g |
| –– mononenasycené | 10,23 g |
| –– polynenasycené | 9,07 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 35,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 54 mg |
| Sůl | 0,09 g |
| Sacharidy | 312,60 g |
| – cukry | 12,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 500 g hub (půl na půl mražené a čerstvé) | Hřib čerstvý | |
| 400 g 400 g krup středních | Kroupy ječné | 400 g |
| 30 g 30 g tuku | Margarín | 30 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| kmín | Kmín | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá |