Nutriční hodnoty (Lilky na orientální způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 188 kJ / 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
Tuky | 39,83 g |
– nasycené | 15,62 g |
– nenasycené | 16,93 g |
–– mononenasycené | 13,89 g |
–– polynenasycené | 3,04 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 6,38 g |
Cholesterol | 843 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,53 g |
Sacharidy | 42,90 g |
– cukry | 17,24 g |
––– laktóza | 11,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 baklažány ( lilky ) | Lilek čerstvý | |
6-7 6-7 tvrdých rajčat( podľa veľkosti ) | ||
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
100 g 100 g tvrdého syra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
olej | Olej řepkový | |
mletý pepř černý | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |