Nutriční hodnoty (Banánovo-jablkovo-mrkvový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 447 kJ / 585 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,36 g |
| Tuky | 23,98 g |
| – nasycené | 2,01 g |
| – nenasycené | 20,45 g |
| –– mononenasycené | 13,96 g |
| –– polynenasycené | 6,49 g |
| ––– omega 3 | 1,92 g |
| Vláknina | 19,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 172 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 78,00 g |
| – cukry | 70,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 2 banány | Banán čerstvý | 180 g |
| 4 4 menší mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| ořechy | Vlašské ořechy | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| trocha trocha cukru | Cukr bílý |