Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkev dušená na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 840 kJ /
679 kcal
Bílkoviny2,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,53 g
Tuky43,87 g
– nasycené3,55 g
– nenasycené38,26 g
–– mononenasycené27,11 g
–– polynenasycené11,15 g
––– omega 33,33 g
Vláknina3,50 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 367 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy50,92 g
– cukry37,22 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
svazek svazek mrkve Mrkev čerstvá
1 1 cm plátek másla Máslo kravské 1 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 30 g
2 lžíce 2 lžíce dijon hořčice Hořčice plnotučná 30 g
1 dcl 1 dcl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1/2 1/2 najemno nastrouhaného jablka Jablko čerstvé 75 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky zázvoru Zázvor sušený 3.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hrst hrst posekané petrželky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.