Nutriční hodnoty (Mrkev dušená na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 840 kJ / 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,53 g |
Tuky | 43,87 g |
– nasycené | 3,55 g |
– nenasycené | 38,26 g |
–– mononenasycené | 27,11 g |
–– polynenasycené | 11,15 g |
––– omega 3 | 3,33 g |
Vláknina | 3,50 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 367 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 50,92 g |
– cukry | 37,22 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
svazek svazek mrkve | Mrkev čerstvá | |
1 1 cm plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce dijon hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1/2 1/2 najemno nastrouhaného jablka | Jablko čerstvé | 75 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky zázvoru | Zázvor sušený | 3.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hrst hrst posekané petrželky | Petržel nať čerstvá |