Nutriční hodnoty (Finské rybí kuličky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 438 kJ / 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,78 g |
Tuky | 9,10 g |
– nasycené | 2,15 g |
– nenasycené | 4,40 g |
–– mononenasycené | 3,14 g |
–– polynenasycené | 1,26 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 409 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 8,75 g |
– cukry | 5,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g rybího filé | Treska filet | 250 g |
1 1 sardinky v oleji | Sardinky v oleji | |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1 lžička 1 lžička kopru | Kopr nať čerstvý | 5 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 1/2 namočené a vyždímané housky nebo rohlíku | Houska pšeničná | |
1 lžička 1 lžička kmínové pálenky (Kmínka) | Slivovice | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |