Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Finské rybí kuličky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 438 kJ /
344 kcal
Bílkoviny55,46 g
– z toho živočišné bílkoviny53,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,78 g
Tuky9,10 g
– nasycené2,15 g
– nenasycené4,40 g
–– mononenasycené3,14 g
–– polynenasycené1,26 g
––– omega 30,28 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 409 mg
Sodík 282 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy8,75 g
– cukry5,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g rybího filé Treska filet 250 g
1 1 sardinky v oleji Sardinky v oleji
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
1 lžička 1 lžička kopru Kopr nať čerstvý 5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 1/2 namočené a vyždímané housky nebo rohlíku Houska pšeničná
1 lžička 1 lžička kmínové pálenky (Kmínka) Slivovice
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.