Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s olivami a kapary)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 035 kJ /
1 681 kcal
Bílkoviny73,70 g
– z toho živočišné bílkoviny69,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,26 g
Tuky145,56 g
– nasycené24,93 g
– nenasycené95,35 g
–– mononenasycené43,45 g
–– polynenasycené51,90 g
––– omega 31,52 g
Vláknina5,33 g
Cholesterol 2,20 g
Sodík 2,16 g
Sůl5,03 g
Sacharidy17,65 g
– cukry4,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vařených vajec Vejce slepičí 560 g
1 1 cibuli Cibule čerstvá 70 g
10 10 oliv plněných Ančovičkou
1 lžíci 1 lžíci obyčejné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíci 1 lžíci Kapar Kapary 15 g
sůl Sůl mořská
100 g 100 g majolky Majonéza 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.