Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s olivami a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 035 kJ / 1 681 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
| Tuky | 145,56 g |
| – nasycené | 24,93 g |
| – nenasycené | 95,35 g |
| –– mononenasycené | 43,45 g |
| –– polynenasycené | 51,90 g |
| ––– omega 3 | 1,52 g |
| Vláknina | 5,33 g |
| Cholesterol | 2,20 g |
| Sodík | 2,16 g |
| Sůl | 5,03 g |
| Sacharidy | 17,65 g |
| – cukry | 4,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 vařených vajec | Vejce slepičí | 560 g |
| 1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 10 10 oliv plněných Ančovičkou | ||
| 1 lžíci 1 lžíci obyčejné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžíci 1 lžíci Kapar | Kapary | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g majolky | Majonéza | 100 g |