Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s olivami a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 035 kJ / 1 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
Tuky | 145,56 g |
– nasycené | 24,93 g |
– nenasycené | 95,35 g |
–– mononenasycené | 43,45 g |
–– polynenasycené | 51,90 g |
––– omega 3 | 1,52 g |
Vláknina | 5,33 g |
Cholesterol | 2,20 g |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 5,03 g |
Sacharidy | 17,65 g |
– cukry | 4,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 vařených vajec | Vejce slepičí | 560 g |
1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
10 10 oliv plněných Ančovičkou | ||
1 lžíci 1 lžíci obyčejné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíci 1 lžíci Kapar | Kapary | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g majolky | Majonéza | 100 g |