Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perník s pohankou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie6 920 kJ /
1 654 kcal
Bílkoviny39,46 g
– z toho živočišné bílkoviny18,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,40 g
Tuky111,40 g
– nasycené64,30 g
– nenasycené41,39 g
–– mononenasycené36,18 g
–– polynenasycené5,21 g
––– omega 30,36 g
Vláknina18,84 g
Cholesterol 773 mg
Sodík 212 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy113,95 g
– cukry32,15 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g másla nebo margarinu Máslo kravské 100 g
cukr Cukr bílý
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
3 lžíce 3 lžíce hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 45 g
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
sklenice sklenice namočené pohanky Pohanka loupaná
sklenice sklenice nastrouhaných jablek Jablko čerstvé
prášek do pečiva Kypřící prášek
koření do perníku Perníkové koření
trošku trošku rum Rum
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.