Nutriční hodnoty (Toskánská játrová paštika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 196 kJ / 1 003 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,58 g |
| Tuky | 28,48 g |
| – nasycené | 8,29 g |
| – nenasycené | 13,53 g |
| –– mononenasycené | 8,82 g |
| –– polynenasycené | 4,71 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 49,73 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 1,66 g |
| Sůl | 3,80 g |
| Sacharidy | 51,36 g |
| – cukry | 17,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 1 1 menší klobása ( Italové používají neuzenou masovou, ne příliš paprikovou ) | Klobása | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| 1 PL 1 PL kaparů | Kapary | 15 g |
| 4 4 ančovičky | Ančovičky v oleji | |
| čerstvá šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| cca 70 ml 70 ml bílého vína | Víno bílé suché | 70 ml |
| 2 KL 2 KL octa balsamico nebo jemného bílého vinného | Ocet balsamikový bílý | 10 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |