Nutriční hodnoty (Dvojí líčka v Pomalém hrnci s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 984 kJ / 1 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 115,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,87 g |
Tuky | 91,79 g |
– nasycené | 44,35 g |
– nenasycené | 45,67 g |
–– mononenasycené | 39,05 g |
–– polynenasycené | 6,62 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 14,38 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 27,90 g |
– cukry | 9,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg koňských líček | ||
1/2 kg 1/2 kg hovězích líček | Hovězí líčka | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 KL 1 KL Hungary koření | Pepř černý | 5 g |
1 KL 1 KL sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 KL 1 KL pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
mletý pepř čtyř barev | Pepř barevný | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
chilli vločky | Chilli paprička sušená | |
oregano | Oregano sušené | |
sůl | Sůl mořská | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
2 hrsti 2 hrsti fazolek | Fazolky čerstvé | |
chléb na zahuštění | Chléb pšeničný kváskový | |
vývar | Vývar hovězí | |
voda | Voda |