Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sekaná s náplní dle hajného ze „Šlajfu“)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie18 726 kJ /
4 476 kcal
Bílkoviny376,69 g
– z toho živočišné bílkoviny353,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,17 g
Tuky253,85 g
– nasycené91,54 g
– nenasycené103,05 g
–– mononenasycené84,18 g
–– polynenasycené18,87 g
––– omega 31,76 g
Vláknina26,69 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 7,25 g
Sůl15,86 g
Sacharidy161,58 g
– cukry29,44 g
––– laktóza8,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřová plec Vepřová plec 600 g
400 g 400 g hovězí krk Hovězí krkovice 400 g
1 ks 1 ks větší cibule Cibule čerstvá 69 g
4 stroužky 4 stroužky česnek Česnek čerstvý 28 g
150 g 150 g strouhanka Strouhanka pšeničná 150 g
150 g 150 g smetanový tavený sýr Sýr tavený 150 g
4 ks 4 ks vaječný bílek Vaječný bílek 120 g
1 lžička 1 lžička mletá sladká paprika Paprika červená sušená 1 g
1 lžíce 1 lžíce krémžská hořčice Hořčice kremžská 15 g
2 lžičky 2 lžičky majoránka Majoránka sušená 14 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky muškátový květ Muškát květ sušený 1.25 g
Pepř Pepř černý
Sůl Sůl mořská
Sádlo Sádlo vepřové
200 g 200 g uzený bůček (roláda nakrájená) Vepřový bok uzený 200 g
2 ks 2 ks vařená vejce Vejce slepičí 126 g
2 ks 2 ks kyselá okurka Okurka polní zavařená
1 ks 1 ks domácí pikantní klobása Klobása
1 ks 1 ks mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 ks 1 ks malá cibule Cibule čerstvá 69 g
1 list 1 list červené zelí Zelí červené čerstvé
100 g 100 g domácí uzený bok Vepřový bok uzený 100 g
100 g 100 g tvrdý sýr Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 lžíce 1 lžíce plnotučná hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1/2 ks 1/2 ks zelená paprika Paprika zelená čerstvá 75 g
1/2 ks 1/2 ks nakládaná červená kapie Paprika červená čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.