Nutriční hodnoty (Čínská kuřecí polévka s Jidášovým uchem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 183 kJ / 283 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,02 g |
| Tuky | 15,15 g |
| – nasycené | 3,64 g |
| – nenasycené | 7,00 g |
| –– mononenasycené | 5,60 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 2,52 g |
| Sacharidy | 8,78 g |
| – cukry | 0,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 kuřete | Kuře | |
| 2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
| 150 150 g houby Jidášovo ucho (nakrájené na kousky a 1 hodinu namočené) | Jidášovo ucho čerstvé | |
| 1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 4 lžíce 4 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 60 ml |
| lžíce lžíce sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |