Nutriční hodnoty (Delikatesní bramborový salát s červenou řepou a šalvějí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 14 528 kJ / 3 472 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 102,60 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 73,44 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,16 g | 
| Tuky | 246,07 g | 
| – nasycené | 36,13 g | 
| – nenasycené | 185,17 g | 
| –– mononenasycené | 62,67 g | 
| –– polynenasycené | 122,50 g | 
| ––– omega 3 | 2,88 g | 
| Vláknina | 40,06 g | 
| Cholesterol | 1,18 g | 
| Sodík | 7,28 g | 
| Sůl | 17,57 g | 
| Sacharidy | 196,48 g | 
| – cukry | 27,25 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g | 
| 1 ks 1 ks menší červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| 1 sklenice 1 sklenice nakládané zeleniny ve sladkokyselém nálevu (do bramb. salátu) | Zelenina směs sterilovaná | |
| 1/2 konzervy 1/2 konzervy sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 1 malá konzerva 1 malá konzerva sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
| 4 ks 4 ks sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | |
| 3 ks 3 ks cibule středně velké | Cibule čerstvá | 207 g | 
| 1 ks 1 ks cibule červená | Cibule červená čerstvá | 69 g | 
| 250 ml 250 ml majolky | Majonéza | 250 g | 
| 3 ks 3 ks vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 189 g | 
| 1 hrst 1 hrst šalvěje nakrájená najemno | Šalvěj čerstvá | |
| 200 g 200 g salámu měkkého (junior - není podmínkou, dělám i bez něj) | Polosuchý salám | 200 g | 
| 1 lžička 1 lžička pepř mletý černý | Pepř černý mletý | 5 g | 
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g | 
 
	