Nutriční hodnoty (Pečené bochánky se staročeskými medovými hruškami a tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 362 kJ / 2 954 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,51 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,87 g |
| Tuky | 61,92 g |
| – nasycené | 32,58 g |
| – nenasycené | 24,49 g |
| –– mononenasycené | 17,81 g |
| –– polynenasycené | 6,68 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 31,95 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 625 mg |
| Sůl | 1,43 g |
| Sacharidy | 494,12 g |
| – cukry | 200,91 g |
| ––– laktóza | 11,18 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 220 ml 220 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 220 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
| 30 g 30 g cukru | Cukr bílý | 30 g |
| 20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| 4-5 4-5 hrušek | Hruška čerstvá | 585 g |
| 3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
| kostka kostka tvrdého tvarohu na posypání | Tvaroh tvrdý |