Nutriční hodnoty (Beránek (bezlepkový))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 658 kJ / 4 220 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,25 g |
Tuky | 245,11 g |
– nasycené | 96,82 g |
– nenasycené | 131,00 g |
–– mononenasycené | 99,55 g |
–– polynenasycené | 31,45 g |
––– omega 3 | 4,72 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 1,94 g |
Sodík | 680 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 419,20 g |
– cukry | 209,20 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
150 g 150 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 150 g |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
150 g 150 g Jizerky | Mouka rýžová hladká | 150 g |
100 g 100 g rýžové hladké mouky | Mouka rýžová hladká | 100 g |
50 g 50 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 50 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
citronová kůra (dle chuti) | Citronová kúra čerstvá | |
rozinky (dle chuti) | Rozinky | |
rum (nebo horká voda) | Rum | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |