Nutriční hodnoty (Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 215 kJ / 51 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
| Tuky | 0,25 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,08 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,45 g |
| – cukry | 6,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety s kostí (nebo bez kosti) | Vepřová kotleta s kostí | |
| 1 1 smetana 12% | Smetana kravská sladká 12% | |
| 2 2 vrchovaté lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
| 1-2 1-2 cibule (podle velikosti) | Cibule čerstvá | 105 g |
| 8 snítek 8 snítek tymiánu | Tymián sušený | |
| čerstvě mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| olej (dle potřeby) | Olej řepkový |