Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí játra ve vínovo - svařákové marinádě na dva způsoby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 634 kJ /
1 108 kcal
Bílkoviny166,90 g
– z toho živočišné bílkoviny165,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,30 g
Tuky25,20 g
– nasycené8,52 g
– nenasycené8,74 g
–– mononenasycené4,34 g
–– polynenasycené4,40 g
––– omega 30,22 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 3,92 g
Sodík 768 mg
Sůl1,83 g
Sacharidy29,19 g
– cukry19,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g krůtích jater Játra krůtí 800 g
200 ml 200 ml pomerančové šťávy Šťáva z pomeranče 200 ml
150 ml 150 ml červeného vína Víno červené suché 150 ml
3 lžíce 3 lžíce koření Svařák (složení: jablko, skořice, hřebíček, nové koření) Perníkové koření
1 lžička 1 lžička omáčky Tabasco Tabasco omáčka 5 ml
máslo Máslo kravské
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
strouhanka Strouhanka pšeničná
lněné semínko Lněná semínka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.