Nutriční hodnoty (Krůtí játra ve vínovo - svařákové marinádě na dva způsoby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 634 kJ / 1 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 165,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
Tuky | 25,20 g |
– nasycené | 8,52 g |
– nenasycené | 8,74 g |
–– mononenasycené | 4,34 g |
–– polynenasycené | 4,40 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 3,92 g |
Sodík | 768 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 29,19 g |
– cukry | 19,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g krůtích jater | Játra krůtí | 800 g |
200 ml 200 ml pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 200 ml |
150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
3 lžíce 3 lžíce koření Svařák (složení: jablko, skořice, hřebíček, nové koření) | Perníkové koření | |
1 lžička 1 lžička omáčky Tabasco | Tabasco omáčka | 5 ml |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
lněné semínko | Lněná semínka |