Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pivní žebra na medu a zázvoru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 615 kJ /
2 059 kcal
Bílkoviny64,14 g
– z toho živočišné bílkoviny50,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,14 g
Tuky100,84 g
– nasycené25,42 g
– nenasycené52,42 g
–– mononenasycené42,00 g
–– polynenasycené10,42 g
––– omega 30,40 g
Vláknina29,40 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 264 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy200,88 g
– cukry137,97 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřových žeber speciál Vepřová žebra 1000 g
cca 350-400 ml cca 350-400 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 375 ml
4 lžíce 4 lžíce medu Med nepasterovaný 144 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
2 2 vrchovaté čajové lžičky strouhaného zázvoru Zázvor sušený
1 1 malá sušená chilli paprička (takové ta úplně miniaturní) nebo trocha čerstvě mletého chilli (lze vynechat) Chilli paprička sušená
3 3 velké stroužky česneku které mají říz (pokud jsou malé, tak víc stroužků) Česnek čerstvý 210 g
3 snítky 3 snítky čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
na špičku nože na špičku nože římského kmínu (kdo má rád) Římský kmín mletý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.