Nutriční hodnoty (Zapečený lilek s parmezánem a mozzarellou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 324 kJ / 1 272 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 95,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 86,84 g |
| – nasycené | 51,11 g |
| – nenasycené | 21,81 g |
| –– mononenasycené | 20,06 g |
| –– polynenasycené | 1,76 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 1,88 g |
| Sůl | 4,67 g |
| Sacharidy | 23,93 g |
| – cukry | 19,73 g |
| ––– laktóza | 10,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 malé lilky | Lilek čerstvý | |
| 2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 snítky 2 snítky oregana (nebo bazalky) | Oregano sušené | |
| 250 g 250 g mozzarelly (dvě malá balení) | Mozzarella kravská | 250 g |
| 1 plechovka 1 plechovka sekaných loupaných rajčat (nebo passaty) | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| česnek sušený | Česnek čerstvý | |
| 100 g 100 g strouhaného parmazánu | Parmezán | 100 g |
| mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| olivový olej | Olej olivový |