Nutriční hodnoty (Rybí špíz)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 834 kJ / 2 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,36 g |
| Tuky | 205,94 g |
| – nasycené | 14,57 g |
| – nenasycené | 182,33 g |
| –– mononenasycené | 128,00 g |
| –– polynenasycené | 54,33 g |
| ––– omega 3 | 16,96 g |
| Vláknina | 6,36 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 440 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 25,83 g |
| – cukry | 19,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g okouna nilského | Mořský okoun | 500 g |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 2 dl 2 dl oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| 1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky česnekové pasty | Česnek čerstvý | 2.5 g |
| brambory | Brambor zimní | |
| bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| štáva z citronu | Šťáva z citrónu |