Nutriční hodnoty (Vepřová panenka se sýrovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 965 kJ / 470 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
| Tuky | 24,90 g |
| – nasycené | 12,29 g |
| – nenasycené | 11,95 g |
| –– mononenasycené | 6,25 g |
| –– polynenasycené | 5,70 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 5,42 g |
| Cholesterol | 111 mg |
| Sodík | 2,19 g |
| Sůl | 5,46 g |
| Sacharidy | 15,66 g |
| – cukry | 8,14 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kus kus vepřové panenky | Vepřová panenka | |
| asi 100 g 100 g sušené šunky | Pršut | 100 g |
| brambory | Brambor zimní | |
| sečuánský pepř | Pepř sečuánský mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 hrsti 2 hrsti listového špenátu | Špenát čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 dcl 1 dcl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| pepřové koření | Pepř barevný mletý | |
| plátek plátek čedaru | Čedar |