Nutriční hodnoty (Jahodový kefír se zmrzlinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 363 kJ / 804 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
| Tuky | 24,50 g |
| – nasycené | 13,60 g |
| – nenasycené | 7,70 g |
| –– mononenasycené | 4,20 g |
| –– polynenasycené | 3,50 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 10,60 g |
| Cholesterol | 165 mg |
| Sodík | 480 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 101,00 g |
| – cukry | 101,00 g |
| ––– laktóza | 40,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 l 1 l kefíru | Kefír | 1000 ml |
| asi 500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
| 3 kopečky 3 kopečky vanilkové zmrzliny | Zmrzlina vanilková | 90 g |