Nutriční hodnoty (Celerová remuláda bez mléka a vajec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 645 kJ / 393 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,94 g |
| Tuky | 21,02 g |
| – nasycené | 3,07 g |
| – nenasycené | 16,69 g |
| –– mononenasycené | 5,16 g |
| –– polynenasycené | 11,53 g |
| ––– omega 3 | 1,12 g |
| Vláknina | 26,78 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,59 g |
| Sůl | 2,80 g |
| Sacharidy | 26,66 g |
| – cukry | 11,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední celer (bulva) | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| 100 ml 100 ml rostlinné smetany (např. Alpro, Provamel) | Smetana sójová tekutá | 100 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| mladé celerové lístky | Celer řapíkatý |