Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klasická bramboračka

Klasická česká bramboračka patří mezi polévky, které se nikdy neomrzí, navíc její příprava není složitá. Kořenová zelenina, česnek, brambory a lesní houby jsou osvědčená kombinace, která vám jistě zachutná.

Hodnocení receptu je 5,0 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

24. 4. 2010 17:53

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 040 kJ / 488 kcal
Bílkoviny17,96 g
Tuky3,25 g
Vláknina39,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,77 g
Sůl9,18 g
Sacharidy79,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pajasafarova pajasafarova

19. 9. 2017 11:58

Uvařeno :-8 Moc se povedla,díky za recept,mám ho mezi oblíbenými :-*

jubull jubull

4. 8. 2017 20:08

výborná,dávám bodík a ukládám:-K

ivulinka ivulinka

10. 9. 2016 15:26

Byla výborná, místo pastiňáku jsem dala petržel.
:yes::yes::yes:

spagetka spagetka

11. 10. 2011 08:43

MilaH: měl by to být parsnip ;-);-);-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

11. 10. 2011 08:26

MilaH:jen si dovolím říci,ano pastinák je něco jako petržel!!!Bílý silnější kořen snad sladší;-)

MilaH MilaH

11. 10. 2011 08:12

Marketo muzes mi rict, co je pastinak?? Nevis nahodou jak se to rekne anglicky?? To vis, do sveta jsem sla mlada (20) a neumela varit a neznala vsechny ty mozny veci co jdou do hrnce. Ted jsem se pustila do ceske kuchyne a tak mam problem s mnoha jmeny. Je ten pastinak neco jako dyne, nebo zuccinni, nebo eggplant?? To by tak jeste mozna slo do ty bramboracky. Jinak recept vypada fajn, az jsem zacla slinit; to nez jsem dosla k tomu pastinaku. Anebo to je ta vec, co vypada jako petrzel, ale je sladsi?? Ne tak korenena. Tady se tomu rika parsnip. Prosim porad. Diky MilaH:-O:-K

Zuzka

16. 12. 2010 19:55

Tak už je to hotové a musím povedať že je fakt vynikajúca!! :-K :yes: :yes: :yes::-)) :-*

Zuzka

16. 12. 2010 19:20

:-))

Zuzka

16. 12. 2010 19:04

Akurát ju varíme! napíšem komentár ked dovaríme!! ;-):-)

maris maris

1. 11. 2010 20:44

No vidíš, Jirko, já bych zase nikdy nedala do bramboračky Maggi. Každému chutná něco jiného;-):-)

Jirka

1. 11. 2010 20:28

No, jeste tu chybi k dokonalosti tekute Magi koreni, ceskou nahrazkou je Vitana Polevkove koreni. Tohle je jeden z mala receptu, ktery nepredpoklada pouziti jakehokoliv vyvaru, coz stoji za pochvalu.

Agnes

20. 9. 2010 13:27

Vařila jsem o víkendu. Byla vynikající!!!!!!!:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 4. 2010 18:45

:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recept bramboračka s hřiby bramboracka bramboračka s hřibama bramboračka s hřiby bramboracka recept recept na klasickou bramboračku bramboračka z vývaru recept na bramboracku recept na bramboračku s hřiby bramboračka s houbami na 1,5l vody co je pastinák recept bramboracka vanoční bramboračka klasicka bramboračka s houbami bramborová polévka klasická bramboračka susene hriby bramboracka recepty klasická bramborová polévka klasická bramboračka-recept btamboracka recept

Suroviny: olej, cibule, kmín celý, mouka hladká, voda, celer, mrkev, pastiňák, pepř mletý, sůl, česnek, houby sušené, brambory, majoránka, petrželka

TopRecepty.cz

Klasická bramboračka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/168j