Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tuřín pečený s mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 850 kJ /
1 637 kcal
Bílkoviny44,53 g
– z toho živočišné bílkoviny7,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,00 g
Tuky83,08 g
– nasycené52,73 g
– nenasycené25,43 g
–– mononenasycené20,32 g
–– polynenasycené5,11 g
––– omega 32,35 g
Vláknina84,30 g
Cholesterol 253 mg
Sodík 1,45 g
Sůl1,70 g
Sacharidy135,71 g
– cukry117,71 g
––– laktóza9,71 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 bulvy 2 bulvy tuřínu Tuřín čerstvý 2000 g
700 g 700 g mrkve Mrkev čerstvá 700 g
1 kelímek 1 kelímek smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
špetka špetka kmínu Kmín
muškátový oříšek Muškátový oříšek
2 cm 2 cm másla Máslo kravské
svazek svazek čerstvého tymiánu Tymián čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.