Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta na paprikách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 365 kJ / 87 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 3,83 g |
| – nasycené | 2,39 g |
| – nenasycené | 1,39 g |
| –– mononenasycené | 0,36 g |
| –– polynenasycené | 1,03 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 7,97 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-6 plátků 4-6 plátků z vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 5 5 bílých paprik | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 střední cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 500 ml 500 ml vývaru nebo bujónu | Vývar hovězí | 500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |