Nutriční hodnoty (Sýrová pizza na celerovém těstě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 282 kJ / 1 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,60 g |
Tuky | 109,74 g |
– nasycené | 38,52 g |
– nenasycené | 64,90 g |
–– mononenasycené | 41,26 g |
–– polynenasycené | 23,64 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 34,30 g |
Cholesterol | 693 mg |
Sodík | 3,92 g |
Sůl | 9,55 g |
Sacharidy | 37,61 g |
– cukry | 12,19 g |
––– laktóza | 4,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 středně velká bulva celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
10 dkg 10 dkg mletých loupaných mandlí | Mandle loupané | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce husté zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
hrst hrst strouhaného sýru ementálského typu | Sýr kravský tvrdý 30% | |
1 1 Mozzarella | Mozzarella kravská | |
cca 8 dkg 8 dkg Nivy nebo sýru s modrou plísní (Gorgonzola, Blue cheese) | Niva 50% t. v s. | 80 g |
cca 8 dkg 8 dkg Balkánského sýra nebo Fety | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 80 g |
čerstvé oregano | Oregano čerstvé |