Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky s rebarborou a balkánskym sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 579 kJ / 3 485 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 220,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 196,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,13 g |
| Tuky | 244,12 g |
| – nasycené | 102,31 g |
| – nenasycené | 132,90 g |
| –– mononenasycené | 107,50 g |
| –– polynenasycené | 25,39 g |
| ––– omega 3 | 2,40 g |
| Vláknina | 52,14 g |
| Cholesterol | 645 mg |
| Sodík | 4,90 g |
| Sůl | 12,03 g |
| Sacharidy | 80,36 g |
| – cukry | 59,68 g |
| ––– laktóza | 1,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 - 500 g 400 - 500 g kuřecích prsou (nakrájené na plátky) | Kuře prso | 450 g |
| 400 - 500 g 400 - 500 g vykostěných kuřecích stehen (nakrájené na plátky) | Kuře stehno s kůží | 450 g |
| 80 - 100 g 80 - 100 g balkánského sýra nebo sýru Feta | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 90 g |
| 500 g 500 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 500 g |
| 3 3 velké žluté cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 3 - 4 3 - 4 papriky různých barev | Paprika červená čerstvá | 525 g |
| 300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
| 150 g 150 g oravské slaniny | Špek | 150 g |
| chilli papričky dle chuti | Chilli paprička čerstvá | |
| olej | Olej řepkový |