Nutriční hodnoty (Telecí krk dušený v pomalém hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 231 kJ / 1 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,77 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
| Tuky | 58,14 g |
| – nasycené | 32,86 g |
| – nenasycené | 22,37 g |
| –– mononenasycené | 10,73 g |
| –– polynenasycené | 11,64 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 18,61 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 7,66 g |
| Sůl | 20,43 g |
| Sacharidy | 45,27 g |
| – cukry | 8,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g telecího krku | Telecí krk | 500 g |
| 8 8 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 2 cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
| 1 svazek 1 svazek lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| 1 hrst 1 hrst sušených brusinek | Brusinky sušené | |
| 200 ml 200 ml bujónu nebo vývaru | Bujón hovězí | 200 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové |