Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené jehněčí maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 806 kJ /
1 388 kcal
Bílkoviny137,06 g
– z toho živočišné bílkoviny121,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,26 g
Tuky39,81 g
– nasycené15,27 g
– nenasycené18,31 g
–– mononenasycené15,31 g
–– polynenasycené3,00 g
––– omega 30,94 g
Vláknina21,41 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 496 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy110,75 g
– cukry27,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g jehněčího masa Jehněčí kýta 600 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 300 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.