Nutriční hodnoty (Pečené jehněčí maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 806 kJ / 1 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,26 g |
Tuky | 39,81 g |
– nasycené | 15,27 g |
– nenasycené | 18,31 g |
–– mononenasycené | 15,31 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 21,41 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 496 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 110,75 g |
– cukry | 27,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g jehněčího masa | Jehněčí kýta | 600 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |