Nutriční hodnoty (Pečené jehněčí maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 806 kJ / 1 388 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 121,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,26 g |
| Tuky | 39,81 g |
| – nasycené | 15,27 g |
| – nenasycené | 18,31 g |
| –– mononenasycené | 15,31 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,94 g |
| Vláknina | 21,41 g |
| Cholesterol | 468 mg |
| Sodík | 496 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 110,75 g |
| – cukry | 27,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g jehněčího masa | Jehněčí kýta | 600 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |