Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí guláš III

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min

150 min (150 min příprava)

25. 12. 2013 15:50

Suroviny

Porce: 4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 391 kJ / 1 767 kcal
Bílkoviny238,73 g
Tuky38,33 g
Vláknina65,06 g
Cholesterol 513 mg
Sodík 546 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy103,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Teomi

2. 10. 2021 10:37

Vinikající :-) Děkuji

JanaDorazinova

2. 1. 2014 12:10

NADEI: Moc děkuji za vyzkoušení!! Určitě nevadí sušené brusinky, já je neměla, tak jsem použila tu marmeládu;-)

NADEI

2. 1. 2014 09:48

:yes::yes::yes: Vynikající gulášek,dělala jsem z jelena,byl na Nový rok k obědu-po probdělé noci nemohlo být nic lepšího :-p akorát jsem neměla brusinkovou marmeládu,musely mi postačit sušené brusinky,ale i tak jsme pomlaskávali ještě večer.Díky za super recept:-)

JanaDorazinova

29. 12. 2013 14:53

1974andrea: díky, s tou marmeládu super, ale příště to teda zkusím s rumíkem :-)

1974andrea

29. 12. 2013 10:48

Jani, do zvěřinového guláše dávám taky brusinky, teda rybíz alla brusinky v rumu, dostane to výbornou chuť a ještě velkou lžíci protlaku;-) Smetanu nedávám. Bude moc dobrej:yes:

JanaDorazinova

28. 12. 2013 10:58

casino: já to taky nevím.:-D Ale příště teda studená;-)

casino

28. 12. 2013 10:32

Pepíno: "profesionální kuchaři vzkazují STUDENOU !!!"
Tak to mě zajímá... Proč STUDENOU???

JanaDorazinova

28. 12. 2013 10:07

Pepíno: No, myslím, že vyučný kuchař by měl být profesionál. Já sice nejsem, ale syn a zeť ano. Upravím to, když je to tak důležité;-)

Pepíno

28. 12. 2013 08:53

Zalijeme vodou,přiléváme vodu.Jakou ? studenou nebo horkou(vařící)
důležité !!! profesionální kuchaři vzkazují STUDENOU !!!:yes:

hanes24

27. 12. 2013 03:14

:-D:-D:-D:-)):-!:yes:

varilamyskakasicku

26. 12. 2013 14:41

;-):-p:-p:-p:yes:

kustka

26. 12. 2013 08:51

Gulášek vypadá luxusně:yes::yes::yes:-mňam:-pKančí doma nemám,ale udělám ho z hovězí kližky;-)Už se na něj těšíme,protože bramborového salátu bylo dosti.

JanaDorazinova

25. 12. 2013 23:01

cekrops: No, právě!!;-) Já už si ho dala dnes :-)

cekrops

25. 12. 2013 22:49

Zítra bych si také už raději dal nějaký goulage ....Těch "fišlí" už bylo tento rok přespříliš ...! :-D

JanaDorazinova

25. 12. 2013 20:04

rozmarynaH: Byl fakt strašně dobrý. Dělala jsem ho kvůli dceři, doma jim to nikdo nejí, jen ona a tak jsem si řekla, že si dám s ní:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kančí guláš kančí guláš recept recept na dobrý kančí guláš gulas z kanciho masa kančí kližka top recepty kančí guláš kančí kančí guláš se smetanou kančí guláš s brusinkami recepty kančí gulaš kanci recepty recept na kančí guláš recept kančí guláš klasicky kanci gulas kančí guláš top recepty kančí gulaš recepty vaříme kančí guláš babicovy dobroty recepty kančí guláš kančí guláš iii top recepty na kančí guláš

Suroviny: maso kančí, cibule, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, jalovec, sůl, paprika čerstvá červená, marmeláda brusinková, olej, chilli paprika čerstvá, smetana ke šlehání, česnek, chléb, cibule

TopRecepty.cz

Kančí guláš III

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gxw0