Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tatarák z řepy a brambor)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 123 kJ /
508 kcal
Bílkoviny8,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,25 g
Tuky26,20 g
– nasycené3,14 g
– nenasycené22,33 g
–– mononenasycené18,32 g
–– polynenasycené4,00 g
––– omega 30,44 g
Vláknina12,26 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 351 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy54,74 g
– cukry21,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 dkg 20 dkg červené řepy Červená řepa čerstvá 200 g
15 dkg 15 dkg brambor Brambor zimní 150 g
1 1 cibule nasekaná na jemno Cibule čerstvá 70 g
4 lžičky 4 lžičky olivového oleje Olej olivový 20 ml
2 lžičky 2 lžičky vinného octa Ocet vinný bílý 10 ml
4 lžičky 4 lžičky plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 20 g
4 lžičky 4 lžičky rajčatového protlaku Protlak rajčatový 20 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
špetka špetka mletého kmínu Kmín mletý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
topinky (potřené česnekem)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.