Nutriční hodnoty (Tatarák z řepy a brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 123 kJ / 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,25 g |
Tuky | 26,20 g |
– nasycené | 3,14 g |
– nenasycené | 22,33 g |
–– mononenasycené | 18,32 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 12,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 351 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 54,74 g |
– cukry | 21,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 dkg 20 dkg červené řepy | Červená řepa čerstvá | 200 g |
15 dkg 15 dkg brambor | Brambor zimní | 150 g |
1 1 cibule nasekaná na jemno | Cibule čerstvá | 70 g |
4 lžičky 4 lžičky olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |
2 lžičky 2 lžičky vinného octa | Ocet vinný bílý | 10 ml |
4 lžičky 4 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 20 g |
4 lžičky 4 lžičky rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 20 g |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
špetka špetka mletého kmínu | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
topinky (potřené česnekem) |