Nutriční hodnoty (Balkánský guláš z krkovičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 9 615 kJ / 2 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 95,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,95 g |
Tuky | 71,62 g |
– nasycené | 17,23 g |
– nenasycené | 36,40 g |
–– mononenasycené | 29,08 g |
–– polynenasycené | 7,33 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 20,08 g |
Cholesterol | 945 mg |
Sodík | 647 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 264,54 g |
– cukry | 18,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g odřezků z krkovičky | Vepřová krkovice | 350 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku podle chuti a jejich velikosti | Česnek čerstvý | 24.5 g |
asi 80-100 g asi 80-100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 90 g |
125 ml 125 ml červeného vína | Víno červené suché | 125 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
několik několik cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
6 lžic 6 lžic pokrájených sterilovaných salátových oliv | Olivy čerstvé zralé | 90 g |
citrón | Citrón čerstvý | |
petrželka nať | Petržel nať čerstvá | |
balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
3 3 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
příloha 300 g 300 g dlouhozrnná rýže | Rýže bílá | 300 g |