Nutriční hodnoty (Dušená kuřecí stehna na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 036 kJ / 487 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,53 g |
| Tuky | 0,41 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 0,17 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,13 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,52 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 35,40 g |
| – cukry | 10,81 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 300 300 g kořenové zeleniny (použila jsem 2 mrkve, 1 petržel, kousek celeru) | Mrkev čerstvá | |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 500 ml 500 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 500 ml |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 2 větvičky 2 větvičky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř dle chuti | Pepř černý |