Nutriční hodnoty (Zajíc pečený na cibuli a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 215 kJ / 51 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 0,25 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,45 g |
– cukry | 6,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
zaječí maso (filety - pro 2 porce cca 300 g) | Zajíc stehno | |
1,5 1,5 velké cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
tymián | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sádlo | Sádlo vepřové |