Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zajíc pečený na cibuli a tymiánu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie215 kJ /
51 kcal
Bílkoviny1,47 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,47 g
Tuky0,25 g
– nasycené0,08 g
– nenasycené0,08 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,04 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,45 g
– cukry6,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
zaječí maso (filety - pro 2 porce cca 300 g) Zajíc stehno
1,5 1,5 velké cibule Cibule čerstvá 105 g
tymián Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sádlo Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.