Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Znojemská pečeně

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

12. 11. 2009 13:04

Suroviny

Porce: 3-4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 641 kJ / 631 kcal
Bílkoviny115,40 g
Tuky8,12 g
Vláknina11,64 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 495 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy20,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

V receptu je uvedeno že se má omáčka zahustit moukou a vodou, já to ale nedělám, po rozmixování zeleniny je omáčka hustá dost a bez mouky je to i zdarvější :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

clupmi clupmi

6. 12. 2013 17:19

Dnes jsme měli na oběd, maso - plecko z divočáka. Excelentní!!! Dal bych deset bodů, kdyby to šlo. :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Manstein

7. 9. 2013 21:12

uvařil jsem to, fakt jak svíčková bez smetany, rýže se k tomu nehodí:-/

kcidgibi

6. 4. 2013 05:58

Aneta: i love you

pipon79

5. 4. 2013 17:32

Svíčková s okurkama :-))

george

7. 2. 2013 11:42

nezapomeňte na ty okurky! bez nich by z toho byla svíčková:-(

Magda

23. 1. 2013 11:56

Vynikajici!!!!!!:yes::yes::yes::yes:

Ludka

26. 11. 2012 16:53

Anetko musím říct,že tvoje znojemská pečeně je výborná stokrát lepší než ta originál která už od pohledu není gut a já ji ráda vůbec nemám,ale ta tvoje je pecka;-):-))

Kuchař

8. 10. 2012 17:46

Uváděné suroviny všechny do Znojemské nepatří,přesto,že to může být dobré.Znojemská je klasika,která má svůj tradiční obsah a kdo ji dělá jinak,pak už se tak nemůžejmenovat.Pak je to něco jiného.Je to jako bychom Ford vydávali za Fiat jen proto,že má čtyři kola,karoserii a motor.Držme se tradice a věci nové pojmenujme nově-třeba " Hovězí a la Věra,Magda,Pepa " aj.
Ahoj!!!

Zdenek

26. 8. 2012 09:33

Ty suroviny k receptu co jsou psané, tak jaké množství se z toho udělá omáčky?1 litr?Potřebuji udělat zhruba 2,5 litru a nevím kolik čeho mám přidat :)

Martina

28. 7. 2012 15:53

vynikající:yes: doporučuju

bocorka bocorka

5. 5. 2012 10:36

dělala jsem ji poprvé a je výborná, díky za recept:-K

Alzbetta Alzbetta

10. 4. 2012 18:07

Taky tak dělám,ještě přilívám lák s okurek.Je výborná:-p.Doporučuji:yes::yes:

pajatruck pajatruck

4. 3. 2012 16:03

Super recept,nema chybu.Bodik pridavam:yes:

Martin

20. 2. 2012 19:25

Nejlepší znojmo!!!! Povedený recept, doporučuji:yes::yes::yes:

Míša z Hradce

22. 1. 2012 10:38

Tento recept je typický pro "znojmo", je vynikající. Tady je jen trochu pozměněn tím, že se připravuje v "papiňáku", ne v troubě. Zkuste tento , je rychlejší a výsledek je výborný !!!!!

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: znojemská hovězí pečeně znojemska pečeně z vepřoveho masa znojemská znojemská vepřová pečeně znojemská hovězí pečeně recept recept na znojemskou pečeni znojemská recept nejlepsi recept hovezi po znojemsku hovězí znojemská pečeně recepty znojemska znojemská omáčka znojemnská pečeně recept na znojemskou recept znojemska nejlepší znojemská omáčka nejlepsi recept na znojemskou omacku hovězí znojemská znojemnská hovězí pečeně znojemská znojemskapecene

Suroviny: maso hovězí, okurky sterilované, mrkev, petržel, celer, cibule, paprika sušená sladká, koření nové koření, bobkový list, pepř, tymián, sůl, masox, olej

TopRecepty.cz

Znojemská pečeně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZYW2