Nutriční hodnoty (Kapustovo - bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,52 g |
| Tuky | 45,63 g |
| – nasycené | 6,60 g |
| – nenasycené | 37,02 g |
| –– mononenasycené | 22,93 g |
| –– polynenasycené | 14,09 g |
| ––– omega 3 | 1,85 g |
| Vláknina | 27,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 2,28 g |
| Sacharidy | 145,41 g |
| – cukry | 47,07 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g nových maličkých brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 300 g 300 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce arašídového másla | Máslo arašídové | 45 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |