Nutriční hodnoty (Kapustová polévka s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 351 kJ / 323 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
| Tuky | 9,53 g |
| – nasycené | 5,89 g |
| – nenasycené | 3,39 g |
| –– mononenasycené | 0,86 g |
| –– polynenasycené | 2,53 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 8,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 42,87 g |
| – cukry | 6,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 1-2 1-2 klobásy (podle velikosti) | Klobása | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1500 ml |
| olej (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sladká paprika mletá | Paprika červená sušená | |
| pálivá paprika mletá | Paprika pálivá |