Nutriční hodnoty (Přírodní vepřový řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 133 kJ / 271 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 7,68 g |
| – nasycené | 1,85 g |
| – nenasycené | 3,89 g |
| –– mononenasycené | 3,26 g |
| –– polynenasycené | 0,62 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 96 mg |
| Sodík | 125 mg |
| Sůl | 0,24 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 240 g 240 g vepřového masa (kýta, kotleta bez kosti) | Vepřová kýta | 240 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| červená paprika (koření) | Paprika červená čerstvá | |
| 1 kulička 1 kulička nového koření | Nové koření | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |