Nutriční hodnoty (Loudálkova přesnídávková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 430 kJ / 581 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,32 g |
| Tuky | 2,42 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 1,65 g |
| –– mononenasycené | 0,54 g |
| –– polynenasycené | 1,12 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 19,01 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 71 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 110,90 g |
| – cukry | 10,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks uzených žebírek | Vepřová žebra | |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 100 g 100 g špaldových krup | Kroupy pšeničné | 100 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| oregano | Oregano sušené | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl – na tu pozor, uzené je slané | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka na závěr | Pažitka čerstvá | |
| 1,5 litru 1,5 litru vody | Voda | 1500 ml |