Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezová panna cotta s rebarborovo-švestkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie555 kJ /
133 kcal
Bílkoviny13,90 g
– z toho živočišné bílkoviny11,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky3,72 g
– nasycené2,30 g
– nenasycené1,21 g
–– mononenasycené1,11 g
–– polynenasycené0,11 g
––– omega 30,05 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 24 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,11 g
Sacharidy7,90 g
– cukry7,50 g
––– laktóza4,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 bezových květů
400 ml 400 ml smetany ke šlehání (31% a více) Smetana kravská sladká 30% 400 ml
100 ml 100 ml plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 100 ml
2 lžičky 2 lžičky práškové želatiny Želatina vepřová 10 g
cukr (dle chuti) Cukr bílý
semínka z 1/2 semínka z 1/2 vanilkového lusku Vanilkové lusky
200 g 200 g rebarbory Rebarbora čerstvá 200 g
350 g 350 g kompotovaných švestek Švestky zavařené 350 g
1 špetka 1 špetka skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.