Nutriční hodnoty (Bezová panna cotta s rebarborovo-švestkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 555 kJ / 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 3,72 g |
– nasycené | 2,30 g |
– nenasycené | 1,21 g |
–– mononenasycené | 1,11 g |
–– polynenasycené | 0,11 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,11 g |
Sacharidy | 7,90 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 4,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 bezových květů | ||
400 ml 400 ml smetany ke šlehání (31% a více) | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
100 ml 100 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 100 ml |
2 lžičky 2 lžičky práškové želatiny | Želatina vepřová | 10 g |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
semínka z 1/2 semínka z 1/2 vanilkového lusku | Vanilkové lusky | |
200 g 200 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 200 g |
350 g 350 g kompotovaných švestek | Švestky zavařené | 350 g |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská |